Blog om campingpladser

Det er almindelig kendt, at autocamperne ikke ønsker luksuøse legepladser, swimmingpools, 5-stjernede faciliteter til priser som campingpladserne er nødsaget til at forlange grundet andre campisters ønsker.

De ønsker et plant areal, gerne kyst- eller bynært med muligheden for tilkobling af strøm til opladning og brug i forbindelse med overnatningen. Internetadgang kan … Læs mere…

Populariteten af glamping er steget kraftigt, i USA med næsten 8 millioner campingovernatninger foretaget i denne form for overnatning. Dette svarer til 9% af samtlige gæster.

I USA har campingpladserne været hurtige til at reagere på den stigende interesse. I 2023 øgede de antallet af glamping med over 22%.

Dyrt, som er … Læs mere…

Vi oplever i øjeblikket stor interesse for køb af campingpladser. Vi er p.t. ved at afslutte to handler. Derudover er der stor interesse for de øvrige pladser vi har til salg.

Af campingpladser som er skuffesager og som ikke ønsker at blive offentligt salgskendt har vi 3 pladser med forskellige muligheder … Læs mere…

Henne Strand Camping & Resort sletter Camping og ændret navnet til Henne Strand Resort.

Campingpladsen vil fortsat kunne tilbyde overnatninger som campingplads, men har gennem årene udviklet virksomheden med en stor mængde udlejningsenheder.

Stedets motto er ”ferieophold for livsnydere” hvor de tilbyder en opgraderet café som ny hedder Brasserie HAV. Derudover bliver … Læs mere…

Kirsten og Jørgen Malgo Jensen var i mange år særdeles aktiv indenfor campingbranchen. Jørgen Malgo Jensen som mangeårig formand for DK-CAMP og Kirsten som særdeles aktiv indenfor den lokale turistforening.

Campingpladsen blev for 18 år siden overdraget til deres søn og svigerdatter Anni Grønborg Jensen og Kenneth Malgo Jensen.

Anni er nu … Læs mere…

DCU´s medlemsmagasin CAMPING og fritid har i en artikel netop oplyst, at kædens 20 campingpladser i 2023 omsatte for kr. 90.600.000 mod kr. 75.900.000 i 2022 og kr. 61.200.000 i 2021. Dermed er omsætningen steget med 48% fra 2021 til 2023.

Stigningen skyldes bl.a. købet af Nr. Lyngvig Camping men også … Læs mere…

First Camp, som er den største campingkæde i Skandinavien, vil være verdensførende.

First Camps omsætning nåede i 2023 en omsætning på dkk 765.500.000 mod dkk 643.000.000 i 2022. Der er dermed vækst i koncernen som siden 2017 har tidoblet omsætningen.

First Camp er overbevist om, at deres investeringer i teknologi, digitalisering og … Læs mere…

At købe en campingplads er det samme som at købe et job. Investering tilbyder samtidig en livsstil og økonomiske fordele der sjældent matcher de mere traditionelle karriereveje. I modsætning til mange lønmodtagere, der udholder en høj stress og intense arbejdsmiljøer, nyder campingpladsejer et liv med glade og begejstret gæster. Klager … Læs mere…

Det er almindeligt kendt blandt campingpladserne, at nogle autocampere har det svært med overnatninger på camping-pladserne.

Aabenraa Citycamp har valgt at etablere 30 pladser udenfor campingpladser til autocampere. Der gives ikke adgang til pladsens faciliteter men dog muligheden for at bestille morgen-brød i informationen.

Der er strøm til samtlige af de 30 … Læs mere…

Som ejendomsmægler med salg af campingpladser som speciale er vi meget påvirket af de nye vurderinger som Vurderingsstyrelsen har udsendt.

Der er rigtig mange begreber eller tal at forholde sig til. De er grundværdien som er baggrunden for de nye vurderinger.

Ejendomsskatten beregnes ud fra grundværdien. Der tages udgangspunkt i 80% af … Læs mere…

Ud fra, at over halvdelen af de danske campister er over 50 år giver det sig selv, at seniorcamping er en succes.

Konceptet er enkelt. Har du en bestemt alder får du attraktive tilbud på din campingferie. Der kan være forskellige alder, på de forskellige campingpladser, men tit starter det ved … Læs mere…

Hvad har Badehotellet med camping at gøre?  Intet og alting. Ser vi på helheden er der utrolig mange lighedspunkter.

Badehoteller og campingpladser består af mange forskellige helheder der enten giver et godt eller dårlig indtryk.

Badehotellets gæster er alle gengangere, der ved hvad de kan forvente. En pragtfuld beliggenhed, dejlig mad samt … Læs mere…

Priser efter udbud og efterspørgsel.

Campingpladserne er begyndt på en pris differencerne der omhandler udbud og efterspørgsel.

Det er almindelig kendt, at der næsten altid er ledige kapacitet udenfor pinse og industriferien. Med en belægningsprocent der sjældent overstiger 20 er der mange muligheder for at øge omsætningen.

Indtil sommerferien er der masser … Læs mere…

Som tidligere beskrevet ønsker COD og HORESTA at tilføre turisme nye muligheder i forbindelse med et nyt landdistriksudspil.

HORESTA er kommet med 10 bud på hvordan hotel-, restaurations- og turismeerhvervet kan bidrage fra konkurser til vækst, fra affolkning til tilflytning.

HORESTA ønsker bl.a. en bedre adgang til lånekapital i landdistrikterne. Sammenlignet med … Læs mere…

Inden længe vil der komme et nyt landdistriksudspil som gerne skulle give bedre vilkår for campingpladserne mener bl.a. Camping Outdoor Denmark og Dansk Erhverv.

Det nye udspil skal gerne gøre det lettere for virksomhederne at skabe arbejdspladser og øget vækst. Campingpladserne spiller en stor rolle i landområderne.

Campingpladserne belægningsprocent er faldet fra … Læs mere…

Hvis danske campingpladser ikke i højere grad specialiserer sig og tilbyder noget unikt, risikere de, at fremtidige generationer fravælger camping som ferieform, skrev forsker Simon Tinghøj Lohmann Jensen i en rapport fra 2015.

Det er især temaer som ”rolige omgivelser”, ”dyr på pladsen”, ”kano og kajaksejlads”, ”natur”, ”wellness” og ikke mindst … Læs mere…

Udlovning camping af autocampere.

Spanien oplever en større og større mængde af ulovlig camping af autocampere. Dette begynder nu at give en større og større mængde af klager fra bl.a. de mange organisationer der prøver at beskytte områderne, der camperes på.

En miljøgruppe kaldet ”Friends of the Wetlands of the South of … Læs mere…

Revenue Managment.

Topcamp I Norge tilbyder 40% rabat på alle overnatninger fra mandag til fredag i april, maj og juni. måned Dette gælder dog ikke hytter og helligdage samt røde dage, hvad de så betyder. Tilbuddet gælder dog kun nye bestillinger.

Topcamp i Norge består af 10 campingpladser fordelt over hele … Læs mere…

Inden længe vil der komme et nyt landdistriksudspil som gerne skulle give bedre vilkår for campingpladserne mener bl.a. Camping Outdoor Denmark og Dansk Erhverv.

Det nye udspil skal gerne gøre det lettere for virksomhederne at skabe arbejdspladser og øget vækst. Campingpladserne spiller en stor rolle i landområderne.

Campingpladserne belægningsprocent er faldet fra … Læs mere…

Hvis danske campingpladser ikke i højere grad specialiserer sig og tilbyder noget unikt, risikere de, at fremtidige generationer fravælger camping som ferieform, skrev forsker Simon Tinghøj Lohmann Jensen i en rapport fra 2015.

Det er især temaer som ”rolige omgivelser”, ”dyr på pladsen”, ”kano og kajaksejlads”, ”natur”, ”wellness” og ikke mindst … Læs mere…

Ifølge Camping Outdoor Danmark er Danmark det land,  der har flest campister pr. indbygger? Men hvor i landet er der så flest campingvogne? Test din viden og få svarene her.

Midtjyderne glade for camping

Ikast-Brande-området er det sted i Danmark, hvor der er flest campingvogne per indbygger. I dag er der omkring … Læs mere…

 

Politiet ved Malaga i Spanien måtte tidlig om morgenen den 5. marts rydde et populært område hvor autocamper og telte ulovligt opholdt sig.

Området er et smalt 12 kilometer lang tange beliggende parallelt med kysten med flotte strande og en spektakulær udsigt.

Det var en gruppe af lokale personer der havde rapporteret … Læs mere…

Regulering af overnatningsmuligheder for autocampere mv.

I den spanske region, Navarra er der netop blevet godkendt et nyt dekret, der regulerer overnatningsmuligheder for autocampere, campervans, campingvogne og lignende.

Dekretet betyder overnatningsmuligheder for nævnte kategorier under bestemte forhold. Alle skal kunne tilbyde vand samt tømning af kloak. Affaldssortering, førstehjælpsudstyr og synlig skiltning … Læs mere…

Hvalpsund Camping har netop opnået certificering med EU-Blomsten.

Det har taget ét år, og har krævet en total gennemgang af pladsens faciliteter, hvilket har været et møde med paragraffer og tunge juridiske tekster.

Det handler om både at fremtidssikre pladsen og tiltrække nye kundegrupper forklarer Sofie og Brian Midtgaard Skov som købte … Læs mere…

Hedebo Strand Camping har store planer for det strand- og skovareal på 200.000 m2 som pladsen har købt. Dette svarer til 40 fodboldbaner.

Det er ikke meningen at lave en kæmpestor campingarealet på arealerne, men udvikle arealet til et naturskønt område, hvor det bliver muligt at etablere forskellige former for naturcamping. … Læs mere…

Efter salget af CampOne til First Camp er Gitte og Per Blaabjerg begyndt på udvikling af City Camp Assens Strand som de stadig ejer.

De har aftalt med Assens Kommune om en udvidelse af den samlede kapacitet. Der er tale om 11 ha tilstødende jordarealer som blev købt sammen med campingpladsen … Læs mere…

Salgsprisen på campingpladserne.

Salgspriserne på campingpladserne er meget afhængige af overskuddet før renter og afskrivninger. Det er derfor vigtigt for køber, at denne kan se muligheder i enten at øge omsætningen eller reducere udgifterne.

Forøgelse af indtægterne kan enten være indførelse af nye produkter. Det kan være produkter målrettet mod fastlæggende … Læs mere…

Skærbæk Ferieby.

Med belægningsprocenter på 20 på de danske campingpladser er det tankevækkende at se procenter på den anden side 60, hvilket Skærbæk Ferieby kan præstere.

Skærbæk Ferieby er ejet af 20 anpartshaver og har netop landet et overskud på ca. 4 millioner kroner.

Feriebyen består af ca. 100 feriehuse på hver … Læs mere…

Vejle Kommune kan ikke finde forpagter til Give Camping og Cafeteria.

Siden november 2023 har Vejle Kommune forsøgt at finde forpagter til Give Camping og Cafeteria. Pladsen kan forpagtes for en 10-årig periode, men indtil nu har Kommunen ikke modtaget nogen tilbud.

Nu arbejder Kommunen med alternative forhold de ikke ønsker … Læs mere…

Vi ser flere og flere salg af anparts- og aktieselskaber som driver campingplads. Køb af disse anpartsselskaber giver en del fordele men selvfølgeligt også ulemper.
Fordelene er bl.a. en besparelse af tinglysningsafgiften ved overtagelsen. Tinglysningsafgiften er 0,6% af købsprisen + kr. 1.850. Ved køb af en campingplads til f.eks. kr. 10 … Læs mere…

Bo på campingpladsen hele året. Det er nu muligt at have fast bopæl på campingpladserne.
Dette er dog kun 5% af kapaciteten der kan gives denne mulighed. Har campingpladsen f.eks. en kapacitet på 200 enheder svarer dette til at 10 campister må have fast bopæl hele året. Campingpladsen skal også … Læs mere…

First Camp køber femstjernet campingplads. Krone Camping Lidköping, Sverige, bliver kædens 71. campingplads, hvoraf 52 er beliggende i Sverige – resten er i Norge og Danmark.
Campingpladsen er flere gange blevet prisbelønnet og blev startet i 1960érne af Sven Larsson og blev indtil salget drevet af ejerne Pernilla Söderström, Pavo Andersson … Læs mere…

Ændring af campingpladserne.

Opstarten af campingpladser i midten af 60érne udfyldte campisternes behov på en helt anden måde end behovet i dag. Dengang var behovet begrænset til et plant areal, gerne kystnær og med muligheden for lidt indkøb samt strøm. Nu er behovet noget helt andet. Flotte faciliteter, Mange aktiviteter … Læs mere…

Vi har haft fornøjelsen af at læse Sabrina Blangstrup Dahls afsluttende eksamensprojekt fra Serviceøkonomuddannelsen benævnt ”Forøget belægning i skuldersæsonen på Dalgård Camping”. Dette har været spændende læsning med mange faktuelle oplysninger som vi har fået lov til at viderebringe i to artikler. Hermed den anden. Den første omhandler camping i … Læs mere…

Vi har haft fornøjelsen af at læse Sabrina Blangstrup Dahls afsluttende eksamensprojekt fra Serviceøkonomuddannelsen benævnt ”Forøget belægning i skuldersæsonen på Dalgård Camping”. Dette har været spændende læsning med mange faktuelle oplysninger som vi har fået lov til at viderebringe i to artikler. Hermed den første.

Turismen i Danmark.

I 2020 var der … Læs mere…

Norsk Turistudvikling har forespurgt om hvilke kriterier som ønskes i forbindelse med overnatningssted.

76% sætter pris og tilgang til strøm som det vigtigste. Herefter følger tømningsmuligheder for spildevand og adgang til toiletter.

Sikkerhedsafstand har også stor betydning.

Værtskab og døgnåbning samt nattero har ligeledes betydning.

Antallet af stjerner (kvalitet) har ikke den store betydning. … Læs mere…

Efter køb af campingplads.

Efter købet af campingpladsen er der en del opgaver der skal afklares. Vi prøver her at redegøre for nogle af punkterne.

Udlejningstilladelse.

Udlejningstilladelsen er en betingelse for drift af campingpladsen. Det er Kommunerne der udsteder tilladelsen.

Leverandører og håndværkere.

Bed sælger om en liste over de leverandører og håndværkere denne … Læs mere…

At eje og drive en campingplads er ikke for alle. Hvis du leder efter en hurtig investering med store afkast og ellers ingen ændring livsmæssigt – så er camping ikke sagen.

Såfremt du har lyst til at ændre livsstil. Hvis du vil nyde de enkelte ting i livet og har servicegenen … Læs mere…

Velbeliggende campingplads med  ca. 150 enheder med et større antal hytter til udlejning. Pladsen fremtræder yderst velholdt. Aktiviteter som stor legeplads, minigolf samt boldbane.

Foruden hytterne er der også campingvogne til udlejning.

Faciliteterne er centralt beliggende.

Campingpladsen er beliggende på Djursland.

Stor privatbolig

Pris Kr. 7.500.000

 

Bud på køb af campingplads.

Ønsker du at give bud på køb af en campingplads er der nogle faktuelle forhold der skal tages hensyn til. De fleste, for ikke at sige alle, skal have pladsen belånt. Derfor skal udgangspunktet være, hvad pengeudlåner kan tilbyde. Du kan ikke byde mere end hvad … Læs mere…

Den traditionelle pension giver sjældent et beløb der er attraktivt. Pensionen dækker kun et minimum af udgifterne. Såfremt man ønsker en tilværelse, hvor der også er plads til lidt mere end det sædvanlige, som ekstraordinære indslag, er der brug for yderlige tiltag til pensionen.

Investeres der i f.eks. i en campingplads, … Læs mere…

Brug af campingpladser.

Campingpladsejer har måttet acceptere, at mange autocamper ikke ønsker at bruge campingpladserne. Autocamperne er underlagt andre regler end de øvrige der bruger campingpladserne. De kan raste mange steder, hvilket bliver flittig benyttet.

Lad os nu tænke lidt fremad. For en del år siden var der omkring 530 campingpladser i … Læs mere…

Fornærmet sælger.

Hvordan kan der gives et tilbud på en campingplads uden at tilbuddet virker fornærmende, med det formål at sælger accepterer tilbuddet.

I forbindelse med køb af campingpladsen, er der nogle sælgere der har så stort et ønske om prisen, at dette ikke kan honoreres. Med næsten 40 års erfaring, med … Læs mere…

Elon Musk gik helt galt i byen, i forbindelse med sin kontrakt om køb af Twitter. De tre ting, der er vigtig i forbindelse med f.eks. køb af en campingplads, blev glemt.

Det første er et due diligence aftale. Det næste er en finansieringsaftale og slutteligt øvrige betingelser i købsaftalen.

Due-diligence.

Ønsker du … Læs mere…

Mens hoteller og konferencecentre måtte kæmpe under coronaen var der stor tilstrømning til campingpladserne. I 2019 var der i alt ca. 11 millioner overnatninger. I 2021 var dette steget til tæt på 12 millioner. En vækst på 8%.

Nedgangen på udenlandske overnatninger var på 28%. Omvendt var der stor stigning blandt … Læs mere…

Er der noget der fylder meget, efter Coronaen, er det camping. Der er tocifrede vækstrater. Især indenfor autocampere stikker det helt af.

Der findes ca. 140.000 campingvogne i Danmark. Fra 2019 til 2021 er dette steget med ca. 13%. Af autocamper er der ca. 12.000 som er steget med en vækst … Læs mere…

Vi kender alle værdien af, at såvel sælger som køber har en god kemi. Det kan også være en rigtig god ide om køber også kan opnå samme kemi med deres pengeinstitut.

Den gode kemi er det magiske der sker, når de tillader deres forretningsforhold at eskalerer til et andet niveau. … Læs mere…

Camping har udviklet sig mange former for overnatningsmuligheder. Pladserne oplever i øjeblikket en stor søgning mod især overnatningsformer til udlejning.

Mange campingpladser har omkring 30% af omsætningen indenfor udlejning af hytter, campingvogne eller det nye Glamping.  Dette er noget som pladserne skal være meget opmærksomme på.

I campingreglementet er det muligt at … Læs mere…

Du lever kun en gang.

Ønsker du at skifte livsstil og levevej, skal du ikke være bekymret for at træde nye veje. Du bevæger dig udenfor din komfortzone, men dine bekymringer skal måske mere være omkring forpassede muligheder.

Køb af en campingplads kan være muligheden for at ændre ovennævnte. Det er dog … Læs mere…

Forhandlinger i forbindelse med køb af campingplads kan være lidt kompliceret. Køber er usikker på forhandlingstaktikken og sine egne evner, for en god handel.

Den helt forbudte er købers tilkendegivelse af, at han gerne vil købe campingpladsen. Alt er undersøgt men tiden går, og efter lang tids venten, kommer køber tilbage … Læs mere…

Køb af campingplads set fra en udlåner side.

Realkreditten har gerne et lån indenfor 50 % af handelsværdien. Dette giver sikkerhed og sjældent ser vi, at der gives tab der vedrører deres udlån. Derimod er det hos pengeinstitutterne en nogen anderledes historik.

Har ejer det svært med driften af campingpladsen, kommer … Læs mere…

Belåning af campingpladser samt de fremtidige muligheder.

Mange finder ud af, at det er umuligt at få lån til køb af en campingplads. Dette gælder såvel kreditforeningslån som banklån. Hvorfor nu dette?

Årsagen er ganske simpel. Udlåner finder egenkapitalen for spinkel eller indtjeningen på campingpladsen for lille.

Mange har den opfattelse, at … Læs mere…

Køb af campingplads i en situation med stor inflation.

Inflationen raser med uformindsket styrke, som vi ikke har kendt siden 1980érne. Aktierne rasler ned i værdi og renten stiger. Hvordan vi skal forholde os til alt dette, er forudsigeligt. Vi har prøvet det før.

Hvordan vil dette så påvirke markedet for campingpladser? … Læs mere…

Flere og flere campingpladsejere udlejer flere og flere enheder som hytter, mobilhomes, glampingtelte m.v. sammen med tour operatører. Dette kan så resultere i spørgsmålet om udlejning og traditionel camping kan forenes.

Ud fra det som normalt betegnes som camping kan dette sagtens lade sig gøre. Der kan dog være campister, som … Læs mere…

Forskellige former for camping.

Campister er forskellige og ønsker forskellige produkter. Der er campister, der er på vej fra A til B. De ønsker en enkelt overnatning, før de igen kører videre. Der er andre, der i forbindelse med deres ferie, ønsker et ophold af flere dages varighed. De vælger … Læs mere…

Hvad er det der gør en campingplads et dejligt sted at gæste?

Mange er af den opfattelse at, faciliteter, aktiviteter, pladspleje er vigtige parametre når der vælges campingplads. Alle punkter kan findes på ønskelisten men der er også andre værdier der skaber omsætning.

Hvem har ikke oplevet at komme ind i en … Læs mere…

Hvordan du ødelægger den bedste campingplads.

Selv den bedste campingplads kan blive ødelagt ved dårligt lederskab og fejltagelser. Nogle af dem kan forklares med dårlige vaner, og nogle ved manglende kendskab.

Den mest værdifulde, på pladsen, er lejrchefen. En dårlig eller svag lejrchef kan kun føre til problemer og resultere i en … Læs mere…

 

Mange der er interesseret i at købe en campingplads, når aldrig til det resultat, der indikerer muligheden. De har ikke kendskab til processen og har måske heller ingen ønske om rådgivning, grundet omkostninger hertil. Nedenstående viser hvordan.

Det vigtigste er, at finde den campingplads som du ønsker at købe. I Danmark … Læs mere…

SKAL DU KØBE En campingplads?

 Mange mennesker ved intet om køb af en campingplads. Andre har større indsigt i mulighederne. Hvis du er en af ​​dem, er det store spørgsmål, om du vil tage fat på det ønske i 2022, eller lade endnu et år gå uden at undersøge mulighederne for en ny … Læs mere…

 

Nogle forsøger sig med telefonisk kontakt. Det er sjældent at dette fører til noget. Campingpladsejerne har svært ved at høre forskel på dem der drømmer om en campingplads og dem der er seriøst interesseret.

Mægler med salg af campingpladser som speciale.

Det bedste er at søge mod de mæglere der har specialiseret … Læs mere…

Campingpladsen er placeret i Udbyhøj Nord, hvor Randers Fjord munder ud i Kattegat. Nabo til nyetableret lystbådehavn og Udbyhøj Kabelfærge.

Campingpladsen har i 25 år været ejet og drevet af Diana og Torsten Hauch, hvor hovedvægten af gæsterne har været fastliggende campister, med lyst til fiskeri m.m.

Fjorden er et paradis for … Læs mere…

 

Er tiden kommet til at revidere nye udfordringer, er køb og drift af en campingplads måske en mulighed? Den daglige tilværelse som campingpladsejer er ingenlunde trivielt. Hver dag nye udfordringer og opgaver. Dette sker gerne som en familiemæssig islæt. Tiden er til hinanden og de mange glade gæster der besøger … Læs mere…

Der er nu over 2 millioner autocampere i Europa hvoraf 10.500 er indregistreret i Danmark.

Alder. Epinion har netop foretaget en undersøgelse af autocamperbrugerne. Denne undersøgelse viser, at 38 % af brugerne er mellem 50 – 64 år. 58 % er 65 år eller ældre. Dette efterlader 4 % der er … Læs mere…

Prisen på en campingplads?

De mange der vil prøve at efterleve en drøm, at købe campingplads, vil opleve forhindringer på vejen. Det kræver nemlig en stor egenkapital at kommer hertil.

Et stort græsareal samt nogle få bygninger kan vel ikke koste en bondegård vil mange mene. Dette er så ikke tilfældet. Beregninger … Læs mere…

Ligesom alle andre har campingpladsejere også deres bekymringer. Bekymringer som de nogle gange deler med resten af samfundet men også nogle der er helt deres egne.
Corona krisen.
Selvom campingpladserne ikke lovgivningsmæssigt har skulle være lukket, har krisen alligevel haft stor påvirkning i forbindelse med såvel opstarten som sæsonen i sin helhed. … Læs mere…

Kundepleje er meget vigtig.
Hvor tit har du ikke fra en kær ven eller familiemedlem modtaget en gave med den mest udsøgte indpakning. Der er forretninger der har specialiserede sig i opgaven. Indpakningen har været det hele værd uanset indholdet.

En sådan indpakning svarer til en kundepleje udover det sædvanlige. Nogle kan … Læs mere…

Når du besluttet dig for at bestille din næste ferie er det vigtigt at holde for øje, at din ferie ikke kan laves om. Køber du et møbel kan du ses den inden købet. Ferien fabrikeres samtidig med at den opleves. Der er ingen fortrydelsesret. Derfor være omhyggeligt når bestillingen … Læs mere…

 

Som noget nyt, vil vi med passende mellemrum komme med forskellige Blogs i relation til salg af campingpladser i Danmark. Blogs der vil forsøge, at tydliggøre udviklingen indenfor branchen. Indlæggene vil bl.a. tage udgangspunkt i de udfordringer og muligheder campingpladserne må forholde sig til.

Camping er ikke kun en overnatningsform, men … Læs mere…

Vælg sprog