Campingpladser til salg

Se vores liste med Campingpladser til salg i hele Danmark

Vi har beskæftiget os med køb og salg af campingpladser siden 1986. Derfor kan vi vidst godt kalde os for eksperter på området. Her ser du listen med campingpladser til salg i øjeblikket. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til de campingpladser på listen, vi hjælper gerne. Du kan også med fordel besøge vores sider under punktet “Værd at vide”. Her kan du blive klogere på køb og salgsforløb, samt hvad der kræves for en god handel. Vi har også lavet en del “gode råd videoer” som kan hjælpe dig godt på vej med køb eller slag af campingpladsen.

Om at drive en campingplads i Danmark
Vægter du familien samtidig med, at du ønsker at ændre livsstil kunne driften af camping sagtens være en mulighed. Driftsformen af camping giver et dejlig familiemæssigt sammenhold. Der er tid til børnene mellem opgaverne, der mest er koncentreret om weekender og skoleferien. Det samme gælder sociale forhold, så længe det foregår på campingpladsen.
Camping er stadig én af de billigste overnatningsformer. Mange campingpladser arrangerer også aktiviteter målrettet mod børnefamilier, seniorer eller målrettet mod aktiviteter hvor gæsternes hobbys tilgodeses.

Camping er ikke bare overnatning i telt eller campingvogn. Overnatning i udlejning af hytter, glamping eller mobilhomes har stor interesse hos kunderne. Mange campingpladser oplever faktisk, at overnatningsdelen overstiger indtægterne fra almindelig camping.
Campingpladsen giver gode opsparingsmuligheder i form af afdrag på lån som er optaget ved købet.

Med over 45 år indenfor branchen kan vi på det varmeste anbefale livsstilen.

Campingpladser til salg

Nivå Camping

Campingpladser til salg

Nordsjælland

Lundø Strand Camping til salg

Lundø Strand Camping

Campingpladser til salg

Øster Hurup Camping

Campingpladser til salg

Djursland

Terrassen Camping til salg

Terrassen Camping

Campingpladser til salg

Riis Feriepark

Campingpladser til salg

Ulslev Strand Camping