Farsø Fjord Camping (Solgt)

Beskrivelse

Privaten
Skøn campingplads i dejligst, dansk landskab. Enestående beliggende med udsigt over Limfjorden – med Salling og Fur i baggrunden og med ryggen mod Himmerlands bølgende landskaber.
Pladsen er godkendt til 215 enheder men med gode udvidelsesmuligheder. Der er anlagt ny swimmingpool med nyrenoveret vandrutchebane. Mange aktivitetsmuligheder.
Iflg. ejeren er der nu i alt 170 pladser.
Derudover er der flere legepladser med bl.a. 2 hoppepuder, svævebane, gynger og klatrereb foruden legehus. Boldbane. Beachvolley samt 5 nye petanquebaner.
Det medfølgende areal er på ca. 6,7 ha hvoraf pladsen er på ca. 4,5 ha og dermed godkendt til 215 enheder. Den nuværende ejer har etableret helt nyt elforsyning til samtlige enheder.
Til udlejning er der i alt 12 hytter.
Bålpladsen er nedsænket i jorden og omkranset af mur som samtidig skaber sidepladser. Derved er der altid læ.
12 baners minigolfanlæg.
Foruden campingpladsens areal er der også et ca. 1,6 ha stort hundeskov.
Nær denne ligger en tilgroet sø, som ikke er udnyttet.
Der er ca. 100 fastligger iflg. ejer.

Privaten
Privatboligen er på 82 m2 og bygget i 1959 iflg. BBR. Boligen er indrettet med entre, badeværelse med bruser, køkken/stue samt renoverede køkkenelementer, 5 nye elblus nedsænket i bord, emhætte, ovn, køleskab samt opvaskemaskine. Soveværelse. På 1. sal er der 2 værelser. Kælder med vaskerum og depotrum. Det samlede areal er på 132 m2. Bygningen er renoveret med nye vinduer og nyt inventar. Varmen kommer fra servicebygningen.

Pris kr. 4.500.000,-

Vælg sprog