Aarhus Camping (Solgt)

Campingpladsen er beliggende i udkanten af Danmarks næststørste by og alligevel ude i naturen.

Aarhus er altid et besøg værd. Spændende indkøbsmuligheder. Masser af caféer og et stort udvalg af attraktioner og seværdigheder. Den gamle by, ARoS, Moesgaard m.m.

Pladsen
Campingarealet er i et kuperet terræn i forskellige niveauer med en mindre sø i den østlige del af pladsen. Høj beplantning skaber små oaser der bevirker, at det altid er muligt at finde sit eget sted omgivet af naturen.

Pladsen er omgivet af kommunal skov. Campingpladsen er godkendt til 230 enheder og iflg. tidligere kvalifikationskrav fra Campingrådet godkendt til 3 stjerner.

Til udlejning er der 16 hytter af forskellige størrelser og indretning og 5 Isabella villatelte i forskellig størrelse.

Af aktiviteter er der opvarmet swimmingpool samt minigolf, flere legepladser samt boldbane.

Ved indkørslen er opført nyere servicebygning indeholdende information, butik, cafeteria, køkken samt en større stue til kontor/privatformål. Bygningen er fra 2016 og på 318 m2 iflg. BBR.

Ved siden af privaten er en bygning indeholdende depot, billardstue samt herre- og dameafdeling med toiletter, håndvaske og bruser. Bygningen er fra 1957 og på 109 m2 iflg. BBR.

Bag privatboligen er i 2012 opført en 114 m2 stor maskinhal.

På den nederste halvdel af pladsen er opført selvstændig servicebygning med køkken, fælles afdeling og familierum. Bygningen er fra 2006 og på 157 m2 iflg. BBR.

Privaten
Privatboligen er i seperat bygning. Bygningen er opført i 1932 og på 93 m2 samt et etageareal på 64 m2 iflg. BBR. Bygningen har i 2014 fået nyt køkken, samt nyt tag og døre/vinduer i 2015. Bygningen er indrettet med entre med opgang til 1. sal. Badeværelse. Toilet. Køkken/stue. På 1. sal er der 3 værelser.

Pris kr. 13.000.000,-

Video

Billeder