Ulslev Strand Camping

Ulslev StrandCamping på Falster har en helt unik beliggenhed direkte til den hvide sandstrand ved Østersøen.
Der er 288 enheder på pladsen. Pladsarealet er velplejet. Strømstyrken på pladserne er 10-13 amp. I det tidligere Campingrådets klassifikationssystem var pladsen tildelt 3 stjerner. Der er 4 hytter til udlejning, 1 med indlagt koldt vand – de 3 øvrige hytter er uden indlagt vand, og der udlejes 4 campingvogne af ældre dato. De 4 campingvogne er udstyret med store nyere fortelte, så livet leves mere i forteltet end i selve vognen. På pladsen udlejes desuden et feriehus i 2 etager på 115 m2. Huset indeholder 2 stuer, 2 værelser samt køkken og bad.
Ejer oplyser at der i den forløbne sæson har været udlejet 98 pladser til sæsonpladser og 22 pladser til forårspladser. På nuværende tidspunkt er der til sæsonen 2022 udlejet 88 pladser til sæsonpladser og 20 pladser til forårspladser.
Information og butik er beliggende i samme bygning ved indkørslen til pladsen. Bygningen indeholder diverse lagerrum med kølerum og 2 fryserum. På 1.sal ligger privatbeboelsen 288 m2 bestående af 2 stuer, køkken, 4 værelser samt 2 badeværelser. Der er 2 store terrasser med en flot udsigt over pladsen.
Bookingsystemet Next Stay benyttes.
Butikslokalet er traditionelt indrettet med hylder og hvad der hører sig til. De i lokalet stående frysere til is tilhører leverandør. Der er ovn til fremstilling af Bakeoff.
På pladsen er der restaurant/cafeteria med plads til 130 gæster og i tilknytning til er der en terrasse med siddepladser til omkring 70 personer. Det tilhørende køkken er meget veludstyret.
De 2 servicebygninger på pladsen er inddelt i traditionelle herre/dame afdelinger og familiebadeværelser, puslerum, handicaprum, hundebadeværelse og et saunarum der er indrettet med bad/toilet. Der findes 2 køkkener med 10 kogeøer, 13 vaske, 2 ovne og 2 micro ovne. I vaskeriet er der 2 industrivaskemaskiner og 2 tørretumblere mrk. Miele.
Ved siden af pladsens information ligger tv-stue/spisestue.
Pladsen har et stort legeområde med legeredskaber, 2 nye hoppepuder og boldbaner. Desuden er der en mindre legeplads midt på campingpladsen. I tilknytning til denne er der et grillområde med bænke/borde.
Af øvrige aktiviteter kan nævnes minigolfbane, bordtennis og fodboldboldbord.
Ved indgangen til pladsen ligger en bygning, der tidligere blev benyttet som information. Denne bygning bliver i øjeblikket kun benyttet til opbevaringsrum, men muligheden for at forskønne den og måske indrette den til udlejning vil være der.
Pladsens opvarmningskilde er olie. Ifølge ejer ligger forbruget på ca. 10.000 på årsbasis.